News Mehedinti

 Primarul PSD-ist al Orşovei, Marius Stoica, AUDIAT de către POLIŢIŞTII municipiului

Primarul PSD-ist al Orşovei, Marius Stoica, AUDIAT de către POLIŢIŞTII municipiului

Data: 13-2-2018

În această dimineaţă, primarul partidului social democrat Orşova, Marius Stoica, a fost chemat la sediul Poliţiei din municipiu, pentru nişte audieri, într-unul din multele dosare pe care le are pe rol.

Edilul s-a prezentat la poliţie nu cu maşina personală, ci adus de către un angajat al primăriei. Se pare că motivul audierilor de astăzi stau la baza unei plângeri depuse de un angajat din cadrul Primăriei municipiului Orşova, aşa cum însuşi edilul recunoaşte (VIDEO). Se pare că poliţia îşi face datoria şi este pe poziţii, la fel şi procurorii cu care au o bună colaborare! Procuratura veghează legalitatea administraţiei publice locale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus