News Mehedinti

Primarul oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu, a fost CONDAMNAT la TREI ANI ŞI PATRU LUNI CU EXECUTARE!

Primarul oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu, a fost CONDAMNAT la TREI ANI ŞI PATRU LUNI CU EXECUTARE!

Data: 18-6-2019

Magistraţii Curţii de Apel Craiova s-au pronunţat într-unul din dosarele primarului Rafael Dunarintu. Edilul oraşului Baia de Aramă a fost condamnat cu executare la trei ani şi patru luni.

Rafael Dunarintu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la tăiere de arbori din fondul forestier naţional, instigare la furt de arbori din fondul forestier naţional şi abuz în serviciu iar astazi a fost condamnat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus