News Mehedinti

Primarul Marius Screciu a făcut bilanţul pagubelor înregistrate în SEVERIN, în urma celei mai puternice furtuni din ultimii ani şi a prezentat soluţiile pe care le au cetăţenii cu maşini AVARIATE de acoperişuri!

Primarul Marius Screciu a făcut bilanţul pagubelor înregistrate în SEVERIN, în urma celei mai puternice furtuni din ultimii ani şi a prezentat soluţiile pe care le au cetăţenii cu maşini AVARIATE de acoperişuri!

Data: 8-7-2019

Azi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Marius Screciu a făcut un bilanţ al pagubelor înregistrate azi noapte, în urma celei mai puternice furtuni din ultimii ani.

Foarte important de reţinut, primarul Marius Screciu a transmis cetăţenilor care au rămas cu maşinile avariate de acoperişuri, să se îndrepte către asociaţiile de proprietari, deoarece ele răspund în mod direct de aceste pagube.

,,De zece ani de când lucrez în administraţie, am avut de-a face cu cea mai puternică furtună. Avem 24 de acoperişuri spulberate de vânt, care la rândul lor au avariat un număr de 21 de autoturisme, unele sunt chiar daună totală. Avem copaci doborâţi, unii scoşi din rădăcină, stâlpi de curent electric puși la pământ, cabluri de curent, internet și telefonie distruse. Toți cei care au mașinile avariate de acoperișurile smulse, trebuie să se adreseze asociației de proprietari. Dacă asociațiile de proprietari au acte doveditoare și un proces verbal de recepție a lucrărilor la acoperiș, acestea se pot îndrepta către firmele care au lucrat la acoperiș, in caz contrar, asociatiile de proprietari sunt bune de plata,, a precizat Marius Screciu.

Încă de când a devenit primar, Marius Screciu, a rugat asociațiile de locatari să intre în legalitate cu firmele care au lucrat la acoperișurile blocurilor, însă din păcate, în momentul de față, din circa 100 de acoperişuri, 90 sunt fără acte.

În acest moment, cinci echipe din cadrul primăriei Severin lucrează la eliberarea căilor de acces și a trotuarelor blocate de copaci, crengi , cărămizi puse la pământ de vijelie.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus