News Mehedinti

Primarul comunei BĂLĂCIȚA, în conflict de interese

Primarul comunei BĂLĂCIȚA, în conflict de interese

Data: 30-5-2019

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de conflict de interese de natură administrativă în cazul primarului comunei Bălăcița, județul Mehedinți,  VLĂDUȚI CONSTANTIN.

Potrivit unui comunicat emis de către reprezentanții ANI, în exercitarea mandatului de primar, a emis la data de 31 iulie 2017 dispoziția privind constituirea echipei de proiect pentru implementarea proiectului „Reabilitare și modernizare drumuri județene, județul Mehedinți”, din care face parte și soția persoanei evaluate.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus