News Mehedinti

PERCHEZITII la doi tineri banuiti de savarsirea mai multor FURTURI

PERCHEZITII la doi tineri banuiti de savarsirea mai multor FURTURI

Data: 13-12-2018

Ieri, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuințele a doi tineri, de 30 și respectiv 35 de ani, ambii din comuna Obreja, judeţul Caraş Severin, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în luna august a.c., aceştia ar fi pătruns, fără drept, în mai multe case aflate în construcție, de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, de unde ar fi sustras diferite bunuri, aparatură electrică și electronică și alte obiecte de uz casnic și gospodăresc, creând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

La domiciliul acestora poliţiştii au identificat numeroase bunuri provenite din săvârșirea infracțiunii de furt.

Prejudiciul recuperat este de peste 50.000 lei. O parte din bunuri au fost deja predate proprietarilor.

Cei doi au comis fapte asemănătoare și pe raza municipiului Tg. Jiu, în prezent aceștia fiind arestați preventiv pentru 30 de zile ca urmare a măsurii dispuse de instanța de judecată din județul Gorj.

În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, precum și pentru restituirea tuturor bunurilor către părţile vătămate.


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus