News Mehedinti

Percheziții în Gorj și Mehedinți

Percheziții în Gorj și Mehedinți

Data: 13-3-2019

Polițiștii din Târgu-Jiu și cei din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale au efectuat, în această dimineață, șase percheziții, două în județul Gorj și patru pe raza județului Mehedinți, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

”În urma unor activități informativ-operative efectuate de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, Biroul de Ordine Publice și Biroul de Investigații Criminale, au fost continuate cercetările în cauza penală, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, efectuând șase percheziții domiciliare, dintre care două în comuna Văgiulești, iar patru în municipiul Drobeta Turnu Severin. Cu această ocazie, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 15.500 țigarete, provenite din activități de contrabandă, precum și 63.400 lei, 5.000 euro și 130 de lire sterline. Totodată, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii contrabandă, urmând ca în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

Sursa: gorjeanul.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus