News Mehedinti

 Pe 25 octombrie 2018 vine pentru prima data în Drobeta Turnu Severin, Lorenzo-Cristian cel mai titrat magician român

Pe 25 octombrie 2018 vine pentru prima data în Drobeta Turnu Severin, Lorenzo-Cristian cel mai titrat magician român

Data: 26-9-2018

CEL MAI MARE SPECTACOL DE MAGIE PENTRU COPII, DIN ROMÂNIA, va fi putea fi urmarit si in Drobeta Turnu Severin, pe data de 25 octombrie, ora 18.00, la Teatrul ,,Teodor Costescu,,.

Magia Copilăriei este renumitul spectacol care a creat tradiție în rândul micuților spectatori.

Încă de la primul format al acestui spectacol de magie, sălile s-au dovedit neîncăpătoare, și astfel acest concept creat de Lorenzo-Cristian a devenit un spectacol de succes. De la an la an spectacolul se dezvoltă oferind surprize tot mai spectaculoase precum: roboți, câinele uriaș, castelul prințului iepuraș, zăpada magică. Oare anul acesta, care sau cine va fi cireașa de pe tort?

Lorenzo este unul dintre promotorii artei iluzionismului in România, ca de fiecare data si la Alba, vine în sprijinul celor care doresc să învețe trucuri de magie, oferind pasionaților posibilitatea ca după spectacol sa achiziționeze si sa invete trucuri de magie chiar de la maestru.

Biletele se găsesc la sala de spectacol și în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/

Lorenzo-Cristian este primul român care a devenit membru, The Magic Circle din Londra, coleg cu David Copperfield și Dynamo. A participat la două olimpiade europene de iluzionism unde s-a clasat de fiecare data pe locul doi. A bătut un record mondial în lumea iluzionismului atunci când a levitat în poziție de superman și a tractat un tir de 13 tone fără șofer la volan pe B-dul Take Ionescu din Timișoara.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus