News Mehedinti

Pe 18 decembrie Stefan Hrusca va sustine un concert la Drobeta Turnu Severin

Pe 18 decembrie Stefan Hrusca va sustine un concert la Drobeta Turnu Severin

Data: 27-11-2018

Palatul Cultural ,,Teodor Costescu,, din Drobeta Turnu Severin va fi gazda unui spectacol deosebit, sustinut de cunoscutul interpret Stefan Hrusca.

Severinenii vor avea parte de cele mai frumoase colinde care au încălzit de-a lungul anilor inimile românilor. Ştefan Hruşcă vine in Drobeta Turnu Severin pe 18 decembrie, pentru un turneu aniversar!

Asadar, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.

Nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră.

Biletele sunt puse în vânzare la Agenția Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

Programul Agenției Teatrale este următorul: LUNI-JOI, orele 08:30-11:00 și 12:00-16:00, VINERI, orele 08:30-13:00.

Prețul unui bilet este de 70 lei, indiferent de locul din sală. Informații și rezervări, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00, la tel. 0733/033071.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus