News Mehedinti

Parcul Ostroveni, cunoscut ca si ,,Parcul Nucilor,, prinde contur! Se lucreaza de zor la reamenajarea zonei

Parcul Ostroveni, cunoscut ca si ,,Parcul Nucilor,, prinde contur! Se lucreaza de zor la reamenajarea zonei

Data: 3-10-2018

Circa 30 de oameni muncesc de zor in Parcul Ostroveni, cunoscut de severineni ca si ,,Parcul Nucilor,,, unde au loc lucrari de modernizare si reamenajare. Municipalitatea estimeaza ca in aproximativ trei saptamani aceste lucrari sa fie finalizete. Zona a prins contur dupa ce s-au montat pavelele, cativa stalpi de iluminat si au inceput sapaturile pentru instalatia de irigare a parcului. De asemenea, se vor amenaja foișoare, toalete si se va monta un mobilier urban.

,,Urmează să plantăm noi arbori și să refacem spațiul verde. Eu sper ca noua locație să fie gata cat mai curand. Investiția era una extrem de necesară, mai ales că de aici se pleacă și în traseul auto pentru obținerea permisului, iar zeci de cursanți și instructori așteaptă plecarea în traseu sub cerul liber fără să aibă condiții minime de așteptare,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus