News Mehedinti

ORŞOVA: DEPISTAT OFERIND SPRE V NZARE ȚIGARETE FĂRĂ TIMBRE DE MARCAJ

ORŞOVA: DEPISTAT OFERIND SPRE V NZARE ȚIGARETE FĂRĂ TIMBRE DE MARCAJ

Data: 11-1-2018

La data de 10.01.2018, între orele 0900-1100,  polițiștii din Orşova au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile, ocazie cu care, au  depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Orșova, judeţul Mehedinți,  în timp ce oferea spre vânzare un număr de 400 țigarete, fără timbre de marcaj.   

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr. 12/1990 R,  iar întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus