News Mehedinti

  O Ambulanţă aflată în MISIUNE a fost implicată într-un ACCIDENT RUTIER în comuna ŞIMIAN / Trei persoane, dintre care doi COPII au fost RĂNIŢI

O Ambulanţă aflată în MISIUNE a fost implicată într-un ACCIDENT RUTIER în comuna ŞIMIAN / Trei persoane, dintre care doi COPII au fost RĂNIŢI

Data: 11-2-2018

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, pe DN 56A, în comuna Simian. Un autoturism în care se afla o femeie împreună cu cei doi copii ai săi, unul de patru ani şi altul de doar câteva luni, s-a izbit de o autospecială din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti. În urma impactului, atât mama, cât ;i cei doi copii minori au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la Spital.

De asemenea, se pare că Ambulanta implicată în accident se afla in misiune şi transporta un pacient la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, in momentul producerii evenimentului rutier.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz şi continuă cercetările.

foto: arhiva google

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus