News Mehedinti

MODIFICĂRI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL ORDINII ȘI SIGURANȚEI PUBLICE

MODIFICÄ‚RI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL ORDINII ȘI SIGURANÈšEI PUBLICE

Data: 30-10-2019

La inceutul acestei saptamani s-a publicat in Monitorul Oficial al României, Legea nr. 192 din 2019, pentru modificarea È™i completarea unor acte normative din domeniul ordinii È™i siguranÈ›ei publice.

Legea modifică È™i completează Legea nr. 61/1991 pentru sancÈ›ionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieÈ›uire socială, a ordinii È™i liniÈ™tii publice, Legea nr. 218/2002 privind organizarea È™i funcÈ›ionarea PoliÈ›iei Române È™i OrdonanÈ›a de urgență a Guvernului nr. 104/2001 privind organizarea È™i funcÈ›ionarea PoliÈ›iei de Frontieră Române.

Aceste modificări vor intra în vigoare în 90 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

În perioada următoare, PoliÈ›ia Română va demara o campanie de informare atât pentru cetățeni, cât È™i în rândul  personalului propriu, cu privire la drepturile È™i obligaÈ›iile persoanelor È™i ale instituÈ›iilor de aplicare a legii, conform noului cadru legal.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus