News Mehedinti

 MOARTE SUSPECTĂ într-un LICEU din SEVERIN: Un fost profesor a fost GĂSIT MORT într-o sală de clasă

MOARTE SUSPECTĂ într-un LICEU din SEVERIN: Un fost profesor a fost GĂSIT FĂRĂ SUFLARE într-o sală de clasă

Data: 9-3-2018

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, fost profesor al Colegiului Tehnic ,,Domnul Tudor,, din municipiul Drobeta Turnu Severin a fost găsit fără suflare, în aceasă seară, într-o clasă a şcolii. Bărbatul era pensionar, însă mai lucra în cadrul Colegiului, se ocupa cu birotica instituţiei.

Potrivit unor surse apropiate redacţiei, în această seară, în jurul orei 18.00, fostul profesor de chimie a fost găsit mort chiar de către un coleg de-al său, un alt cadru didactic. Bărbatul nu ar fi dat semne să fie bolnav. Cel mai probabil oamenii legii vor declanşa o anchetă în acest caz.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus