News Mehedinti

MEHEDINTI: ACCIDENT MORTAL pe drumul Dumbrava-Plopi / Soferul unui autoturism a intrat cu masina intr-un cap de pod

MEHEDINTI: ACCIDENT MORTAL pe drumul Dumbrava-Plopi / Soferul unui autoturism a intrat cu masina intr-un cap de pod

Data: 7-9-2018

Un bărbat in varsta de 68 ani din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN606A, din direcția comunei Dumbrava către satul Plopi, a părăsit partea carosabila și a lovit un cap de pod.

Echipajul SMURD a încercat resuscitarea, iar în cele din urma a declarat decesul. Cadavrul transportat la medicina legala, dosar pentru ucidere din culpa. Se pare ca acesta a suferit un infarct. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus