News Mehedinti

MEHEDINTI: 39  de jandarmi avansați în grad

MEHEDINTI: 39 de jandarmi avansați în grad

Data: 1-8-2018

Începând de astăzi, 7 ofițeri și 32 de  subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Mehedinți au fost înaintați în gradul militar următor. Aceștia au primit noile grade în cadru festiv, la sediul inspectoratului.

Ofițerii și subofițerii avansați au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad anul acesta, fiind înaintați:

— în gradul de colonel: 3 ofițeri;

— în gradul de locotenent colonel: un ofițer;

— în gradul de maior: un ofițer;

— în gradul de locotenent: 2 ofițeri;

— în gradul de plutonier adjutant șef: 2 subofițeri;

— în gradul de plutonier adjutant: 20 subofițeri

— în gradul de plutonier major: 7 subofițeri

— în gradul de plutonier : 3 subofițeri

Informații suplimentare:

Înaintarea în grad a cadrelor militare se poate face la termen (01 august), înainte de termen sau în mod excepțional.

Ofițerii, maiștrii militari și subofițerii în activitate care se disting prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă pot fi înaintați în gradul următor și înaintea expirării stagiului minim în grad dacă până la data când se fac astfel de înaintări au împlinit cel puțin jumătate de stagiul respectiv (la data de 03 aprilie — Ziua Jandarmeriei Române și la data de 01 decembrie — Ziua Națională a României).

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus