News Mehedinti

Marius Stoica, primarul municipiului ORŞOVA: ,,Lucrărurile de modernizare a Parcului Dragalina vor începe în cel mai scurt timp. Licitaţia a fost atribuită,,

Data: 11-10-2017

Lucrările de modernizare a Parcului Dragalina din municipiul Orşova sunt pe cale să înceapă. Licitaţia a avut loc iar lucrările privind reabilitarea parcului au fost deja atribuite. În această perioadă firma care a câştigat licitaţia urmează să-şi organizeze şantierul iar mai apoi să dea drumul lucrărilor.

,,La ultima şedinţă de Consiliu Local am mai alocat acestui proiect suma de şase miliarde lei vechi,  bani care s-au adăugat la cei şapte miliarde pe care îi aveam. Licitaţia a fost atribuită iar eu cred că lucrările de modernizare a parcului vor fi demarate anul acesta. Termenul de finalizare este un an de zile,, a subliniat primarul municipiului Orşova, domnul Marius Stoica.

Investiţia se ridică astfel la suma de 13 miliarde de lei vechi.

Lucrările de modernizare a parcului din cadrul proiectului de ,,Reabilitare a Golfului Cerna,, vor schimba total aspectul oraşului. De această investiţie se vor bucura atât copiii, mamele din oraş, cât şi turiştii, deoarece parcul este o zonă frecventată de turişti, mai ales pe timp de vară.

Aşadar, municipalitatea locală a finalizat toate detaliile legate de acest proiect atât de important pentru Orşova, iar în cel mai scurt timp se va da startul şantierului.

Vor fi amenajate piste de role, un teren de tenis, teren de fotbal şi multe alte obiective menite să dezvolte latura turistică a oraşului de pe Dunăre. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus