News Mehedinti

Maine, 20 iunie, are loc prima cursă cu vaporul între Drobeta Turnu Severin și Kladovo! Timp de PATRU zile, accesul pe feribot este GRATUIT!

Maine, 20 iunie, are loc prima cursă cu vaporul între Drobeta Turnu Severin și Kladovo! Timp de PATRU zile, accesul pe feribot este GRATUIT!

Data: 19-6-2019

Primăria Drobeta Turnu Severin invită cetatenii,  joi, 20 iunie, ora 11.00, în Port, la inaugurarea curselor cu vaporul între Severin și orașul sârbesc Kladovo. Cursele vor fi efectuate zilnic cu nava de pasageri „Horizont”, care are o capacitate maximă de 150 de locuri. 

În perioada 20.06 – 23.06, aceste curse vor fi gratuite în baza rezervărilor făcute de cetățeni. Primii pasageri sârbi vor ajunge în portul românesc în jurul orei 10:00. La ora 11:00 este programată prima cursă cu vaporul între cele două localități din Severin și Serbia:

”Este un lucru care a fost cerut cu insistență deopotrivă de severineni, dar și de partea sârbească, este în același timp o modalitate de a întări legăturile economice dintre cele două orașe și sperăm să fie un demers de succes”  a spus Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Orarul plecărilor și sosirilor, precum și rezervările pot fi accesate la următoarea adresă web: https://www.primariadrobeta.ro/plecari-catre-kladovo.

De asemenea, vă puteți rezerva călătoriile și la Biroul Comunicare la numărul de telefon 0372.521.744, joi în intervalul orar 09.00 – 16.00 și vineri între 09.00 – 14.00. În perioada 20.06 – 23.06 aceste curse se vor efectua gratuit. Cei interesați își pot rezerva un loc pe vapor pe site-ul primăriei Drobeta Turnu Severin sau telefonic la numărul de telefon 0372.521.744, joi în intervalul orar 09.00 – 16.00 și vineri între 09.00 – 14.00.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus