News Mehedinti

 Mai multe persoane din comuna Devesel au fost PACALITE sa vanda peste 600 de miei unor barbati din Constanța, urmand ca plata sa se efectueze la termen! Prejudiciu de peste 110.000 lei

Mai multe persoane din comuna Devesel au fost PACALITE sa vanda peste 600 de miei unor barbati din Constanța, urmand ca plata sa se efectueze la termen! Prejudiciu de peste 110.000 lei

Data: 30-10-2018

În baza probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au extins urmărirea penală față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 39 ani, toți din județul Constanța, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv complicitate la înșelăciune, fapte comise la data de 13.05.2018, în dauna mai multor persoane vătămate din  com. Devesel, judeţul Mehedinţi, și rămase iniţial cu autor necunoscut.

În concret, la data de 13.05.2018, bărbatul de 21 ani, a indus în eroare persoanele vătămate, prin prezentarea sa în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale și a încheiat în numele acesteia contracte false de vânzare-cumpărare cu părțile vătămate (fără a avea legătură cu societatea în cauză și folosind o ștampilă falsă), de la care a achiziţionat în total 602 miei, în valoare totală 110.800 lei, urmând ca plata să o efectueze la termen, aceasta nefiind efectuată.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că cei trei bărbați au închiriat autovehicule cu care au transportat mieii de la persoanele vătămate până în localitatea Castelu, jud. Constanța, unde au fost valorificat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus