News Mehedinti

 Lucrătorii Penitenciarului SEVERIN vor organiza un PROTEST! Acestia cer conditii de lucru mai bune!

Lucrătorii Penitenciarului SEVERIN vor organiza un PROTEST! Acestia cer conditii de lucru mai bune!

Data: 24-9-2018

Miercuri, 26 septembrie, între orele 09.00 – 11.00, membrii Sindicatului Danubius-Drobeta, protestează în fața Penitenciarului Drobeta Turnu Severin. Lucrătorii din cadrul penitenciarului au o listă cu mai multe revendicări care se referă în principal la condițiile de lucru. Ei cer printre altele:

1. Condiții de lucru mai bune – ministrul Justiției a promis acum 1 an standarde privind condițiile de lucru în penitenciare și un plan multianual de investiții, dar nu s-a ținut de cuvânt. În schimb, bugetul pentru investiții a fost redus la jumătate.
2. Plata orelor suplimentare restante – în continuare sunt peste 1 milion de ore suplimentare restante neplătite. Ministrul Justiției s-a angajat acum 9 luni la Penitenciarul Vaslui că acestea vor fi plătite, nu s-a ținut de cuvânt.
3. Stoparea împuternicirilor ilegale – cerem reluarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de management superior și încetarea practicii de vasalizare prin împuterniciri, unele deja ilegale prin depășirea limitei de 1 an permisă de lege. Chiar directorul general Marian Dobrică se află de mai bine de 2 luni în această situație.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus