News Mehedinti

Leo de la STREHAIA a fost REŢINUT în ACEASTĂ DIMINEAŢĂ / Acesta a încercat să vândă o statuetă despre care spunea că este din aur şi pe care a cerut 40.000 de lei

Leo de la STREHAIA a fost REŢINUT în ACEASTĂ DIMINEAŢĂ / Acesta a încercat să vândă o statuetă despre care spunea că este din aur şi pe care a cerut 40.000 de lei

Data: 5-3-2018

Leo de la Strehaia a fost reţinut în această dimineaţă de poliţiştii arădeni şi dus pentru interogatoriu la Poliţia din Mehedinţi. Se pare că "prinţul ţiganilor" ar fi încercat să vândă unui cetăţean american o statuetă despre care spunea că este din aur şi pe care a cerut 40.000 de lei. Cumpărătorul şi-a dat seama că este păcălit şi a anuţat autorităţile.

Poliţiştii au descins în această dimineaţă la locuinţa lui Leo de la Strehaia, insa acesta nu a fost gasit. A fost prins la scurt timp de poliţiştii din Arad şi acum este escortat la poliţia din Mehedinţi.

Conform unor surse din Poliţie, se pare că, Leo de la Strehaia este cercetat pentru faptul ca ar fi plasator de obiecte furate provenite de la o bandă de hoţi.

În acelaşi dosar polițiștii din Mehedinți au efectuat 8 percheziții, pe raza județelor Mehedinți și Dolj, precum și pe raza municipiului București, la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. 10 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

MEHEDINŢI: PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINȚE ȘI ÎNȘELĂCIUNE

La data de 5 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus