News Mehedinti

Lansare de carte, sâmbătă 24 martie, în sala Complexului Sportiv Naţional ORŞOVA / Intrarea LIBERĂ

Lansare de carte, sâmbătă 24 martie, în sala Complexului Sportiv Naţional ORŞOVA / Intrarea LIBERĂ

Data: 22-3-2018

Sâmbătă 24 martie, a.c., începând cu ora 16.00, Complexul Sportiv Naţional Orşova va fi gazda unei lansări de carte. Evenimentul cultural aduce nu doar poezie, ci şi muzică. Ovidiu Scridon, autorul cărţii ,,Tu ce-ai făcut astăzi,, vine în faţa orşovenilor cu un eveniment cultural de excepţie şi cu o surpriză mul aşteptată.

Aşadar, după întâlnirea de acum trei ani cu Ovidiu Scridon și muzica lui, acesta revine cu noua sa carte TU CE-AI FĂCUT ASTĂZI? și nu numai. Intrarea la eveniment este liberă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus