News Mehedinti

JUDEŢUL MEHEDINŢI: TRAFIC ÎNTRERUPT PE DN67, DIN CAUZA UNUI ACCIDENT RUTIER

JUDEŢUL MEHEDINŢI: TRAFIC ÎNTRERUPT PE DN67, DIN CAUZA UNUI ACCIDENT RUTIER

Data: 11-6-2018

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN67 Drobeta-Turnu Severin - Târgu Jiu, la km 22+300 de metri, în zona localităţii mehedinţene Şişeşti, a avut loc (în jurul orei 13.55) o coliziune între două autoturisme. Din acest motiv, circulaţia rutieră este momentan oprită.

Potrivit primelor informații furnizate de către polițiști, accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, una dintre ele fiind găsită încarcerată.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus