News Mehedinti

Încep CONTROALELE la asociaţiile de locatari din SEVERIN! O echipă de experţi contabili va verifica toate documentele financiare, începând de săptămâna viitoare!

Încep CONTROALELE la asociaţiile de locatari din SEVERIN! O echipă de experţi contabili va verifica toate documentele financiare, începând de săptămâna viitoare!

Data: 21-6-2019

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunţat că începând de săptămâna viitoare, cu sprijinul Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din Mehedinţi, va demara o acţiune amplă de control a tuturor actelor contabile din cadrul asociaţiilor de locatari de pe raza municipiului.

În primă fază, vor fi controlate un număr de zece asociaţii

,,Încep expertizele financiar-contabile la asociaţiile de locatari. Experţii contabili din Mehedinţi vor face aceste controale începând de săptămâna viitoare. Vreau pe această cale, să anunţ atât administatorii, cât şi preşedintii de asociaţii că sunt obligaţi să prezinte documentele şi actele contabile solicitate. Controale sunt obligatorii iar pe această cale vrem să punem lucrurile la punct, aşa cum este normal şi cum ne solicită cetăţenii. Dorim să căutăm soluţii împreună cu administratorii pentru că avem destule neclarităţi, avem reclamaţii din partea locatarilor, unele corecte, altele exagerate. Am mai făcut verificări şi nu am constatat nimic din cele sesizate în reclamaţii. De aceea este important să căutăm împreună soluţii ca lucrurile să meargă bine. Aşadar, de săptămâna viitoare, demarăm controalele la peste 3500 de apartamente cuprinse în 10 asociaţii de locatari. Pe măsură ce terminăm aceste asociaţii, vom continua şi cu altele,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus