News Mehedinti

IMPACT MORTAL pentru un tânăr din MEHEDINŢI care se întorcea din ITALIA / Acesta a MURIT pe loc în urma unui accident rutier

IMPACT MORTAL pentru un tânăr din MEHEDINÅ¢I care se întorcea din ITALIA / Acesta a MURIT pe loc în urma unui accident rutier

Data: 20-3-2017

Un bărbat din MehedinÅ£i ÅŸi-a pierdut viaÅ£a luni dimineaÅ£a într-un accident de circulaÅ£ie petrecut pe DN 67, raza localităţii Cocorova. Victima se întorcea din Italia spre FloreÅŸti,  localitatea de domiciliu, ÅŸi cel mai probabil din cauza oboselii a adormit la volan.

Mai avea doar câÅ£iva kilometri până să ajungă acasă, însă ghinionul a făcut să moară într-un accident de circulaÅ£ie, luni, 20 martie. Un tânăr de 21 de ani venea din Italia ÅŸi se îndrepta spre localitatea mehedinÅ£eană FloreÅŸti, unde are domiciliul. Pe DN 67, pe raza localităţii Cocorova, acesta a pătruns pe contrasens ÅŸi a intrat în coliziune cu un autocamion, care circula regulamentar. Cel mai probabil, victima a adormit la volan din cauza oboselii, altfel nu se explică motivul pentru care a pătruns pe cealaltă bandă de mers.

„La faÅ£a locului a intervenit DetaÅŸamentul de Pompieri Drobeta cu 13 subofiÅ£eri pentru descarcerarea victimei, concomitent cu asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor ÅŸi un echipaj SMURD”, precizează Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Tânărul a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, dar din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaÅ£a, fiind declarat decedat de către medicul SAJ, sosit la faÅ£a locului. PoliÅ£ia Rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Trupul neînsufleÅ£it al tânărului a fost transportat la morga Spitalului JudeÅ£ean de UrgenÅ£e din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei.
sursa: adevarul.ro