News Mehedinti

Forsev, producător de piese metalice pentru maşini aflat în reorganizare, caută un cumpărător pentru fabrica de 3,4 mil. euro din Mehedinţi

Forsev, producător de piese metalice pentru maşini aflat în reorganizare, caută un cumpărător pentru fabrica de 3,4 mil. euro din Mehedinţi

Data: 10-7-2019

CITR: Până în prezent şi-au manifestat interesul pentru achiziţionarea activului aproximativ zece companii şi fonduri de investiţii din România şi din mai multe state europene.

Producătorul de piese metalice Forsev caută un cumpărător pentru fabrica din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, ca parte a procesului de reorganizare financiară a companiei. Hala de producţie este evaluată la 3,4 milioane de euro.

„Fabrica este perfect funcţională şi are o capacitate de producţie de aproximativ 700 de tone pe lună. Compania deţine echipamente şi utilaje care permit fabricarea unei game largi de produse din oţel carbon, oţel aliat, oţel inoxidabil, aluminiu şi alte metale neferoase”, spun reprezentanţii CITR, administratorul judiciar al companiei.

Sursa: ZF.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus