News Mehedinti

Fiul lui Leo de la Strehaia, REȚINUT

Fiul lui Leo de la Strehaia, REȚINUT

Data: 16-7-2019

Fiul controversatului om de afaceri Leo de la Strehaia a ajuns pe mâna anchetatorilor după ce ar fi convins o firmă să îi livreze peste o sută de aparate de aer condiționat.

Tânărul de 25 de ani și un alt bărbat în vârstă de 40 de ani sunt bănuiți că s-ar fi dat drept reprezentanți a două societăți comerciale. Astfel au încheiat contracte în valoare de trei sute de mii de lei.

Zeci de aparate au fost livrate și, spun păgubiții, au apărut deja pe piața neagră, în condițiile în care ei sunt singurii importatori din țară.

Suspecții au fost prinși de polițiști în flagrant chiar când ridicau o parte din marfă.

Anchetatorii spun că suspecţii şi-ar fi atribuit în fals calitatea de reprezentanţi a două societăţi comerciale şi i-ar fi convins pe păgubiţi să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat. sursa: stirileprotv.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus