News Mehedinti

Femeie ACCIDENTATĂ MORTALĂ pe o trecere de pietoni din Strehaia

Femeie ACCIDENTATĂ MORTALĂ pe o trecere de pietoni din Strehaia

Data: 15-6-2017

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă în oraşul Strehaia. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de pe strada A.I. Cuza din oraş. Potrivit primelor informaţii furnizate de către IPJ Mehedinţi, prin purtătorul de cuvânt al instituţiei, impactul a fost unul extrem de violent. Victima a fost accidentată mortal.

La faţa locului poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus