News Mehedinti

EXCLUSIV / Un tânăr din EŞELNIŢA, care munceşte în Anglia, a câştigat UN MILION DE LIRE STERLINE la ,,LOZ ÎN PLIC,,

EXCLUSIV / Un tânăr din EŞELNIŢA, care munceşte în Anglia, a câştigat UN MILION DE LIRE STERLINE la ,,LOZ ÎN PLIC,,

Data: 10-12-2016

Un tânăr din Eşelniţa - Clisura Dunării, judeţul Mehedinţi, plecat la muncă în străinătate poate spune că i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Un banal ,,loz în plic,, cumpărat în Anglia, cu ultimii banii pe care îi avea la el, i-a schimbat radical viaţa. A câştigat suma de un milion de lire sterline!

Tânărul este din Eşelniţa, acolo unde în prezent locuiesc părinţii şi rudele lui. A plecat în Anglia pentru un viitor mai bun, iar soarta i-a surâs când se aştepta mai puţin.

Fericitul câştigător în vârstă de 23 de ani, a reuşit să pună mâna pe 1 milion de lire, după ce cu ultimul mărunţiş din buzunar şi-a cumpărat un loz răzuibil. Când a văzut câştigul a rămas pur şi simplu perplex.

Mehedinţeanul este de acum mai bogat cu circa 700.000 de lire, după ce statul englez i-a impozitat premiul cu 30%.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus