News Mehedinti

EXCLUSIV - PNL Mehedinți primește o lovitură dură prin propria lor strategie: Constantin Trușcă, canditatul PSD la alegerile locale 2016 pentru Primăria Șimian

EXCLUSIV - PNL Mehedinți primește o lovitură dură prin propria lor strategie: Constantin Trușcă, canditatul PSD la alegerile locale 2016 pentru Primăria Șimian

Data: 18-4-2016

PNL Mehedinți, cum spuneam și în materialele trecute, devine o umbră de partid fără putere, sub conducerea lui Virgil Popescu și Marius Bălu, cei doi pierzând meci după meci în lupta cu PSD-ul.

Dacă în ultimele săptămâni nu se mai înțelegea nimeni cu ei, cei doi lideri liberali defilând prin media că ei sunt câștgătorii aegerilor locale din luna iunie 2016, și că toți primarii PSD-iști fac coadă la ușile lor, de parcă numai la ei se găsește lapte și miere, se pare că astăzi, PNL a primit o palmă usturătoare, prin revenirea primarului de la Șimian Constantin Trușcă la PSD, de altfel un primar foarte important cu realizări deosebite în comuna condusă de acesta și totodată cea mai mare comună din județul Mehedinți.

Încă o dată se confirmă faptul că spusele și laudele celor doi mari PNL-iști sunt doar niște simple ,,fâsuri,, obosite, aceștia rămânând la mâna unor primari dornici de a ciuguli și ei câteva voturi. PNL este astfel în picaj liber și asta deoarece nu doar primarul de la Șimian a revenit la PSD, și cel de la Ilovița s-a răzgndit la fel și primarul de la Husnicioara care de asemenea avea intenția să plece la PNL.  Odată cu revenirea lui Trușcă, acesta fiind un lider printre primarii din județul Mehedinți, sigur vor face pasul înapoi mulți primari, iar PNL va rămâne cu buza umflată. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus