News Mehedinti

Decizia de dizolvare a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, o posibilă PRIVARE DE LIBERTATE pentru unii?!

Decizia de dizolvare a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, o posibilă PRIVARE DE LIBERTATE pentru unii?!

Data: 3-10-2016

Decizia magistraţilor Tribunalului Mehedinţi privind ilegalitatea constituirii Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, dată în urmă cu două zile, confirmă spusele avocatului Crudiu Sorin de acum trei luni.

,,Abţinerea este catalogată în cazul nostru ca un vot negativ. Dispoziţile legale sunt foarte clare. Nu pot fi validaţi membri Consiliului Local aleşi de drept în urma alegerilor din 5 iunie numai în condiţiile în care este încălcată legea. Aşadar cei trei consilieri nu pot fi invalidaţi prin votul negativ al celorlalţi consilieri, în condiţile în care aceştia nu motivează aceste aspecte. În baza acestor chestiuni am formulat plângerea penală şi contestaţia la Tribunalul Mehedinţi şi aşteptăm ca organele în drept să rezolve această chestiune,, a declarat în urmă cu circa trei luni avocatul Crudiu. Iată că spusele avocatului s-au adeverit, iar judecătorii au dat o decizie clară şi definitivă.

Reamintim că trei consilieri locali ale căror mandate nu au fost validate, au depus în instanţă mai multe acţiuni în urma cărora judecatorii au admis cererile formulate si au dispus anularea hotararii cu numarul 2/2016 emisa de consiliul local Drobeta Turnu Severin.

BOMBĂ: Decizia ce aruncă CONSILIUL LOCAL Drobeta Turnu Severin în AER: ACESTA A FOST DIZOLVAT, consilierii au rămas fără mandate iar viceprimarii pe dinafară!

Un alt aspect care s-ar putea adeveri şi care a fost declarat tot de către avocatul Crudiu, se referă la constituirea unui grup infracţional.

,,S-au formulat plângeri pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu. Să ţinem cont că pot fi aplicate dispoziţiile noi care reglementează abuzul în serviciu după decizia Curţii Constituţionale. Practic prin această invalidare, datorită unor interese meschine din punctul nostru de vedere, s-a ajuns ca voinţa cetăţenilor să fie distorsionată. S-a dorit în urma alegerilor o anumită majoritate în Consiliul Local, care prin încălcarea legii aşa cum s-a constatat cu ocazia şedinţei de constituire a Consiliului Local, a fost distorsionată,, a precizat avocatul Crudiu tot la acea vreme.

Aşadar, judecătorii au dat deja un verdict în acest caz. Se aşteaptă şi decizia procurorilor DNA...poate această dizolvare a Consiliului Local îi va costa pe unii libertatea...


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus