News Mehedinti

CULTURĂ DE CANNABIS DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI LA UN BĂRBAT DIN BREZNIȚA DE OCOL

Data: 30-6-2020

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.

La data de 29 iunie a.c. au fost efectuate 2 percheziții domiciliare și au pus în executare două mandate de aducere.

În locuințele percheziționate a fost descoperită o cultură de cannabis outdoor formată din 64 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare.

Față de bărbatul în cauză, în vârstă de 42 de ani din Breznița de Ocol, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a fost efectuată în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus