News Mehedinti

 Colegiul Naţional ,,Traian,, din SEVERIN, la ceast ANIVERSAR

Colegiul Naţional ,,Traian,, din SEVERIN, la ceast ANIVERSAR

Data: 15-5-2018

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, au participat marți, 15 mai 2018, la festivitatea organizată la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, cu ocazia împlinirii a 135 de ani de la înființarea Colegiului Național ”Traian”.

”Este un eveniment deosebit de important, nu doar pentru cei care își desfășoară activitatea aici, ca profesori sau elevi, ci pentru întreg municipiul Drobeta Turnu Severin și județul Mehedinți. Așa cum știm cu toții, Colegiul Național ”Traian” este, poate, cea mai prestigioasă unitate de învățământ din județ, care a dat de-a lungul timpului, elevi care s-au dovedit profesioniști în domeniile în care s-au pregătit: academicieni, miniștri, profesori universitari, medici, sculptori sau scriitori. Totodată, de-a lungul timpului, elevii care au absolvit Colegiul Național ”Traian” au obținut premii naționale și internaționale, semn că performanța face parte din viața lor. Și când ne gândim la, iată, 135 de ani de performanță, nu putem să nu luăm în calcul că ea face parte din spiritul de ”traianist”. Vă felicit pentru această aniversare și vă doresc să aveți multe satisfacții profesionale și personale”, le-a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, dascălilor și elevilor Colegiului Național ”Traian”.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus