News Mehedinti

Barbatul  din ORSOVA care nu a oprit la semnalul POLITISTILOR, a primit ordonanta de retinere!

Barbatul din ORSOVA care nu a oprit la semnalul POLITISTILOR, a primit ordonanta de retinere!

Data: 30-8-2018

Orsoveanul urmarit ieri de oamenii legii, dupa ce a refuzat sa opreasca autoturismul in trafic, la semnalul lor, a primit aseara ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentat pentru arest preventive.

Un barbat in varsta de 52 de ani din Orsova, a incercat sa fuga de politisti, ieri, oamenii legii pornind in urmarirea lui. Soferul a fost somat sa opreasca la un control al politistilor orsoveni, insa acesta a incercat sa scape. Dupa o urmarire de cateva minute, barbatul a fost prins pe raza localitatii Toplet si cu sprijinul politistilor de acolo. Soferul a fost dus la sectia de politie din Orsova, unde i s-a retinut permisul in vederea continuarii cercetarilor.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus