News Mehedinti

 AUTOSPECIALE NOI ÎN DOTAREA I.P.J MEHEDINŢI

AUTOSPECIALE NOI ÎN DOTAREA I.P.J MEHEDINŢI

Data: 8-11-2018

13 autoturisme au fost repartizate poliţiştilor mehedinţeni, pentru a fi folosite în misiunile de patrulare din mediul urban şi rural. Toate autovehiculele sunt inscripționate și dotate corespunzător

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, 13 autospeciale achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

6 dintre autospeciale vor fi repartizate Posturilor de Poliție Comunală Șișești, Bala, Pristol, Vânători, Stângăceaua și Dubova. De asemenea, autovehicule noi vor primi Secția de Poliție Rurală Strehaia și Șimian, 2 autospeciale vor intra în dotarea Poliției municipiului Dr.Tr.Severin, 2 autovehicule vor fi repartizate Serviciului și Biroului Rutier, iar una va fi destinată Serviciului Județean de Poliție Transporturi.

Ele vor fi destinate exclusiv misiunilor de patrulare din zona de competență structurilor de poliție amintite, și vor avea drept scop intervenția promptă la evenimentele sesizate de către comunitate.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus