News Mehedinti

 Astăzi, Spitalul Municipal ORŞOVA a depus pentru finanţare ,,Proiectul transfrontalier România-Serbia cu partenerii de la spitalul din Kladovo, pentru depistarea cancerului mamar, de col uterin şi digestiv prin intermediul telemedicinii,,

Astăzi, managerul Spitalului Municipal ORŞOVA, Adrian Cican, a depus pentru finanţare ,,Proiectul transfrontalier România-Serbia cu partenerii de la spitalul din Kladovo, pentru depistarea cancerului mamar, de col uterin şi digestiv prin intermediul telemedicinii,,

Data: 12-4-2018

Un proiect important a fost depus astăzi la Timişoara, de către managerul Spitalului Municipal Orşova, domnul Adrian Cican, privind depistarea cancerului mamar, de col uterin şi digestiv. Proiectul se află în parteneriat cu Serbia, spitalul din Kladovo şi se ridică la suma de un milion o sută de mii de euro.

,,Dacă acest proiect transfrontalier prin intermediul telemedicinii va fi aprobat şi sunt optimist din acest punct de vedere, putem elimina probabilitatea ca spitalul municipal din Orşova să se închidă în viitor, în următorii 15-20 de ani. Vom putea astfel depista, la Orşova, viitoarele cancere mamare, de col uternin şi digestiv, cu aparatură utramoderna de telemedicină. Termenul de evaluare a proiectului este de 6 luni de zile. Vom reuşi astfel să acoperim două judeţe: Mehedinţiul şi Caraşul. Cu titlu gratuit, pacienţii vor fi aduşi la Orşova cu un microbuz, pentru consultaţii,, a precizat managerul Adrian Cican.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus