News Mehedinti

Apa bazinului de înot de la Generală nr. 7 din SEVERIN va fi încălzită cu panouri fotovoltaice

Apa bazinului de înot de la Generală nr. 7 din SEVERIN va fi încălzită cu panouri fotovoltaice

Data: 8-2-2019

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunţat că va aduce modificări bazinului de înot de la Generala nr. 7, pentru ca elevii să se bucure de cele mai bune condiţii atunci când vin la înot.

O altă veste bună este faptul că de acum înainte bazinul de înot își va deschide porţile pentru toți elevii din Drobeta Turnu Severin. Tinerii vor avea posibilitatea să participe la cursuri de inot.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus