News Mehedinti

 Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi: ,,Spitalul Judeţean de Urgenţă va primi, în scurt timp, un RMN,,

Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi: ,,Spitalul Judeţean de Urgenţă va primi, în scurt timp, un RMN,,

Data: 9-1-2018

În scurt timp Spitalul Spitalul Judeţean de Urgenţa Drobeta-Turnu Severin va primi un aparat de tip RMN. Unitatea medicală din municipiu a fost inclusă în programul Ministerului Sănătății care vizează dotarea cu aparatură medicală și va primi un RMN.

,,Se pune astfel punct unei situații neplăcute pentru pacienții care aveau nevoie de acest tip de investigații. Și asta, deoarece până în prezent, dacă voiau să facă un RMN pacienții erau nevoiți să aștepte patru-cinci luni pentru investigația decontată de casa de sănătate sau putea face acesată investigație chiar a doua zi, dacă plăteau câteva sute de lei bune,, a precizat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus