News Mehedinti

Actiune de prevenire a furturilor auto desfasurata de politistii severineni

Actiune de prevenire a furturilor auto desfasurata de politistii severineni

Data: 20-9-2018

Astazi, politistii au organizat o actiune de prevenire a furturilor auto.

Astfel, in primele opt luni ale anului 2018 pe raza județului Mehedinți s-au comis 117 furturi din auto, iar în aceeași perioadă din anul 2017 s-au comis 76 furturi.

Pe raza de competență a Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin, care cuprinde și Secția Izvoru Birzii și Simian s-au produs 92 de furturi din auto. Aproape jumătate dintre acestea sunt din vina proprietarilor care lasă autovehiculele neasigurate. "Cifrele fac referire la primele opt luni ale anului 2018. Cele 92 doar pe raza Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin
În total sunt 117 furturi din auto, 92 comise pe raza de competență a Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin" au declarat reprezentantii IPJ Mehedinti.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus