News Mehedinti

ACCIDENT: Un tanar de 19 ani din MEHEDINTI a fost UCIS pe o trecere de pietoni din Timisoara

ACCIDENT: Un tanar de 19 ani din MEHEDINTI a fost UCIS pe o trecere de pietoni din Timisoara

Data: 11-3-2019

Accident mortal, sâmbătă seara, pe Calea Aradului din Timișoara, în apropierea magazinul Penny. Un tânăr de 19 ani, din Mehedinți, a fost ucis, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. El a fost lovit de un Audi, înmatriculat în Gorj,  condus de un șofer de 21 de ani, student la Politehnica din Timișoara.

Șoferul nu l-a văzut pe tânărul de numai 19 ani, care traversa strada. El a fost aruncat la o distanță de 20 de metri si a murit pe loc zdrobit de asfalt. Cu toate eforturile celor de la Ambulanță, pietonul nu a mai putut fi salvat. Zona este una periculoasă, cu multe accidente, din cauză că trecerea de pietoni nu este iluminată corespunzător.

Sursa: ziuadevest.ro

Foto: opiniatimișoarei.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus