News Mehedinti

Accident soldat cu DOI răniţi la Severin

Data: 13-11-2017

Două persoane au fost rănite, în această după masă, într-un accident rutier petrecut la intersecţia străzilor Anghel Saligny şi Iuliu Maniu din Drobeta Turnu Severin.

La faţa locului, a acţionat şi SMURD Drobeta pentru scoaterea victimelor din autoturismele implicate. Se pare că principala cauză a producerii acestui accident este neacordarea de prioritate. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus