News Mehedinti

ACCIDENT LA INTRAREA ÎN ȘIMIAN / TREI MAȘINI IMPLICATE

Data: 2-7-2020

Un bărbat de 31 de ani din municipiul Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la intrarea în localitatea Șimian nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Greci.

În același timp un bărbat de 52 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea un autotren pe DN 6 pe raza localității Șimian nu a păstrat o distanță de siguranță în mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânărul de 26 de ani din localitatea Greci.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus