News Mehedinti

 ACCIDENT în localitatea Brebina între un TIR şi două autoturisme, soldat cu o victimă

ACCIDENT în localitatea Brebina între un TIR şi două autoturisme, soldat cu o victimă

Data: 11-2-2018

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă pe raza localităţii mehedinţene Brebina. În eveniment au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, o persoană a fost rănită uşor şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus