News Mehedinti

Accident grav pe șoseaua care leagă Orșova de Drobeta Turnu Severin / O persoană a murit și o alta se află în stare de inconștiență

Accident grav pe șoseaua care leagă Orșova de Drobeta Turnu Severin / O persoană a murit și o alta se află în stare de inconștiență

Data: 10-2-2014

Un tragic accident a avut loc în această dimineață pe drumul european care leagă Orșova de municipiul Drobeta Turnu Severin, în apropierea restaurantului “Taverna Sârbului”. În urma incidentului rutier, o persoană a decedat pe loc și o alta se află în stare de inconștiență. În accident a fost implicat un TIR încărcat cu azot și o autospecială care transporta vopsea. Potrivit primelor informații furnizate de către reprezentanții ISU “Drobeta”, cele două autovehicule s-au ciocnit frontal.

“Se intervine la fața locului cu o autospecială cu spumă pentru a evita riscul unei explozii. În urma impactului șoferul TIR-ului a decedat iar celălalt conducător auto este încarcerat, în stare de inconștiență”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU “Drobeta”. Drumul European este blocat la această oră, iar mai multe echipaje de polițiști, pompieri și medici sunt la fața locului.

Vom reveni cu FOTO și VIDEO!

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus