News Mehedinti

20 de jandarmi au participat la o sesiune de formare în domeniul prevenirii consumului de droguri

20 de jandarmi au participat la o sesiune de formare în domeniul prevenirii consumului de droguri

Data: 17-10-2019

Activitatea a fost destinată jandarmilor care desfăsoară misiuni de ordine publică și combatere a infracționalității stradale. Aceștia au fost instruiți cu privire la tendința fenomenului consumului si traficului de droguri, principalele categorii de substanțe și efectele acestora, semnele consumatorilor de droguri, precum și prevenirea  consumului de droguri în mediul școlar. 

Demersul formativ urmăreste informarea și conștientizarea personalului Ministerului Afacerilor Interne precum și a societății civile,  cu privire la consecințele consumului de droguri asupra individului.

                  Informatii suplimentare

Sesiunea de formare a fost susținută de specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mehedinti și s-a desfășurat la sediul Jandarmeriei Mehedinti,  în perioada 14-17 octombrie 2019. 

De la începutul acestui an și până în prezent, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind infracțiunea de deținere și consum de droguri în 13situații, privind 22 de personae.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus