News Mehedinti

182 de şomeri din MEHEDINŢI au fost ANGAJAŢI la ultima BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

182 de şomeri din MEHEDINŢI au fost ANGAJAŢI la ultima BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

Data: 23-5-2018

În data de 20 aprilie 2018, incepand cu ora 10.00, AJOFM Mehedinţi a organizat BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ în Drobeta Turnu Severin, la HOTEL CONTINENTAL (PARC), bulevardul Carol I nr 2.

Prin această măsură activă de combatere a şomajului s-a oferit posibilitatea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de a se întâlni în mod direct cu agenţii economici angajatori şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru), scopul final fiind angajarea unui număr căt mai mare de persoane pe locuri de muncă corespunzătoare pregătirii lor profesionale .   

Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii, din diferite domenii de activitate, au fost contactaţi peste 210 agenţi economici.

În ziua desfăşurării bursei generale a locurilor de muncă (20.04.2018), au fost prezenţi 75 agenţi economici care au furnizat tuturor solicitanţilor informaţii referitoare la condiţiile de ocupare a locurilor de muncă, numărul participanţilor fiind de 325 persoane, dintre acestea 255 fiind selectate în vederea încadrării în muncă.  

Ca urmare a evaluării finale privind rezultatele obţinute in urma organizării acestei burse generale a locurilor de muncă, un număr de 182 persoane (39 şomeri indemnizaţi si 143 şomeri neindemnizaţi) au fost angajate datorită participării la această acţiune.

Cele 182 persoane au fost încadrate în muncă de angajatori care activează în diverse domenii de activitate cum ar fi industria prelucrătoare, usoara, hoteluri si restaurante, construcţii, alimentaţie publică, comerţ, transporturi, diferite activităţi de prestări servicii.

În ceea ce priveşte repartizarea pe grupe de vârsta a persoanelor care şi-au găsit un loc de muncă ca urmare a participării la bursa generală a locurilor de muncă din data de 20 aprilie 2018, 17 dintre acestea au pina in 25 ani, 45 au virsta cuprinsa in intervalul 25-35 ani, 58 au virsta cuprinsa in intervalul 35-45 ani, iar 62 au virsta peste 45 ani .

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus