News Mehedinti

Zeci de preşcolari au fost EVACUAŢI dintr-o grădiniţă din STREHAIA cuprinsă de FLĂCĂRI

Data: 6-10-2017

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în data de 5 octombrie a.c., la şaisprezece intervenţii.

La ora 08:54, Stația de Pompieri Strehaia a intervenito autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD şi 10 pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la internatul unui liceu din orașul Strehaia. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu degajare de fum într-o încăpere (biroul administratorului) situată la parterul clădirii cu două etaje.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului, concomitent  cu evacuarea a cinci elevi aflați la ultimul etaj al clădirii. Alți 18 preșcolari, împreună cu educatoarea, s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Incendiul a cuprins  documente și materiale aflate în interiorul biroului administratorului. Nu au fost înregistrate victime. Pentru stabilirea cauzei și împrejurării producerii incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat şi doi ofiţeri din cadrul Inspecției de Prevenire.

Cauza  probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de lăsarea unui aparat electric nesupravegheat (unitatea de calcul).

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus