News Mehedinti

Urmează un cod portocaliu cu rafale de vânt și vijelii în MEHEDINȚI

Urmează un cod portocaliu cu rafale de vânt și vijelii în MEHEDINȚI

Data: 9-9-2019

O nouă avertizare meteo a fost emisă de cei de la Administrația Națională de Meteorologie. Se pare că prima zi de școală se lasă cu vând puternic și nori, un cod potocaliu fiind emis pentru județul MEHEDINTI pe perioada zilei de astăzi.

Acesta va fi valabil în intervalul 15:00-21:00, în data de 9 septembrie. El se va manifesta cu intensificări puternice ale vântului și perioade cu intensificări puternice ale vântului – rafale de peste 80…90 km/h și vijelii.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus