News Mehedinti

Un polițist din cadrul IPJ MEHEDINȚI a devenit POLIȚISTUL ZILEI! VEZI ce intervenție a avut!

Un polițist din cadrul IPJ MEHEDINȚI a devenit POLIȚISTUL ZILEI! VEZI ce intervenție a avut!

Data: 15-6-2018

Potrivit unei informări postate pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, titlul de polițistul zilei i-a fost atribuit agentului de poliție Iosif Alin Ionuț Răducu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți - Serviciul Comunicații și Informatică.

El a salvat viața unui bărbat, de 68 de ani, implicat într-un accident rutier.

Duminică, în timpul său liber, mergea cu mașina sa, pe DN 6, când, în afara localității Prunișor, din județul Mehedinți, a văzut o mașină care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

,,Colegul nostru a oprit mașina sa și a reușit să scoată victima din autovehicul, acordându-i primul-ajutor până la sosirea echipajelor medicale. Bărbatul se află acum în afara oricărui pericol,, au transmis reprezentanții Poliției.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus