News Mehedinti

UN BĂRBAT DIN SEVERIN A FOST SURPRINS ÎN TIMP CE TRANSPORTA CU AUTOTURISMUL 9.000 DE ȚIGARETE

UN BĂRBAT DIN SEVERIN A FOST SURPRINS ÎN TIMP CE TRANSPORTA CU AUTOTURISMUL 9.000 DE ȚIGARETE

Data: 9-1-2018

La data de 09.01.2018, ora 00.00 polițiștiii Postului de Poliție Rogova și Livezile, în timp ce își executau serviciul de patrulare,  au oprit pentru control, pe DJ 606 B, pe raza  satului Petriș, din comuna Livezile, județul Mehedinți un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Procedând la controlul autoturismului, polițiștii au constatat faptul că acesta transporta cantitatea de 9.000  de țigarete fără timbru de proveniență.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, iar cantitatea de țigarete a fost indisponibilizată.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus