News Mehedinti

Sute de mașini parcate neregulamentar au fost ridicate în SEVERIN! VEZI cuantumul amenzilor!

Data: 10-11-2017

Polițiștii locali din Severin au ridicat aproape 500 de autovehicule parcate neregulamentar, din data de 23 mai și până acum.

Cuantumul total al tarifelor încasate din aceste activităţi este de 103.900 lei. Sverinenii plătesc 300 de lei pentru recuperarea mașinii, odată ce aceasta a fost transportată în parcul auto, 100 de lei dacă ajung la autoturism înainte de a fi ridicată și 50 de lei pentru fiecare 24 de ore care trec și mașina nu este ridicată din depozit. paginaolteniei.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus